Sunday, 10 September 2017

tahun akhir


assalamualaikum :)

Ya Allah,last update blog ni masa tahun 2015 dan masa tu umur 21 tahun dan sekarang dah 2017 dah umur 23 tahun baru nak update balik -..-.okay sebenarnya blog ini dihidupkan semula adalah atas sebab yang sama macam sebelum ni tapi lain sikit.hihii..kalau sebelum ni buat blog ni untuk subjek figure design untuk dapatkan markah dan sekarang buat blog ni untuk subjek FINAL YEAR PROJECT 2!yes!kita dah di tahun akhir dah weii dan tahun depan practical!cepat sangat masa berlalu...

dah masuk final year project 2 ni paham-paham jela busy nya tu macam mana,tapi sekarang ni macam buat-buat relax dulu walaupun keje banyak..hahaha..okay untuk FYP 2 ni kita buat 3d animation dan alhamdulillah laptop ni masih bertahan lagi even asek-asek kena restart je sebab bila buat keje je hang.aku riso kang rosak laptop ni habih keje dalam ni T-T.tak pe dah buat backup banyak-banyak..dalam laptop ada..dalam external ada..dalam google drive pun adaa..hahaa..tamak sungguh.


letak muka happy siket  

doakan kami dapat habiskan degree dengan jayanya..aminn :)




No comments:

Post a comment